Екстериорен дизайн

Умението да създаваш хармония межу вътрешния и външния свят е първата стъпка към истинския баланс! Екстериорният дизайн е онази съвкупност от малки детайли по всяка сграда, които издават стила Ви отдалеч и засвидетелстват мирогледа Ви в заобикалящата среда.

Визията на сградата отвън е първото нещо, което забелязват както потенциалните купувачи и/или наематели на имот, така и минувачите, живеещите и/или работещите в нея. Всеки естетически издържан проект повишава себестойността на сградата, прави я предпочитана и удължава многократно живота и за в бъдеще. Качеството на екстериора на сградата до голяма степен говори и за нейния интериор, а комбинацията от двете е най-съществената характеристика на всеки имот.

Smart Art Studio е Вашият доверен партньор в изграждането на уникални, практични и стилни проекти за неповторими сгради. Без значение дали имате нужда от жилищен проект или проект за административна сграда, нашите специалисти са винаги отворени за реализиране както на класически, стилни идеи, така и на нестандартни и футуристични желания, носещи в себе си стил, грация и лукс!

Дайте воля на въображението си и заложете на екипа ни от специалисти, които ще Ви насочат в правилната посока, за да създадем заедно проект от бъдещето, който с лекота надминава очакванията Ви и прекрачва дори най-смелите Ви фантазии!

Екстериорният дизайн е нещо повече от добре поддържана фасада…. Индивидуалност, елегантност, стил и функционалност са прироритетните ни точки, а всеки детайл от проекта ще засвидетелства своята практичност още от момента на създаването си! Превърнете мислите си в реален проект, реализирайте визиите, за които винаги сте мечтали и се наслаждавайте ежедневно на физическата проекция на Вашата концепция за перфектност!

Вашата индивидуалност се забелязва от далеч, когато един архитектурен проект е представен със стил и отношение към заобикалящата среда, това ще повиши цената му многократно.

  • Външен дизайн и визуализация до 500м2
  • Външен дизайн и визуализация до 1000м2

С удоволствие предоставяме персонализирана оферта, включваща факторите, които могат да влияят на сложността и цената на проекта:

Сложност на Проекта:
Брой етажи
Форма и стил на къщата
Детайлност и уникалност

Брой на 3D изгледите:
Желан брой различни ъгли и перспективи.

Необходимост от Персонализирано Моделиране:
Уникални или сложни елементи като мебели, осветление и други.

Сложност на 3D Средата:
Детайлност и реализъм на околната среда.

Брой на Ревизиите:
Желан брой ревизии за промени.

Бюджет и Срок:
Предоставете ни информация за вашия бюджет и предпочитания за срок на завършване.

Често задавани въпроси

Какво е нужно за стартиране на проект?

Най-важното е да сте наясно каква сума сте готови да отделите спрямо мащаба на проекта. Трябва да имате реалистична представа колко време би отнела цялата процедура от преговорите на масата до финализирането на проекта.

Колко време отнема изготвяне на идеен проект с визуализация?

Приблизително един месец в зависимост сложността на проекта.

Какво представлява авторски надзор и управление на процесите?

Авторски надзор – Качествен контрол на изпълнението, което НЕ обхваща  доставки на материали, срокове, плащания и каквито и да било отговорности освен подаване на информация към възложителя за качеството на протичащите процеси

Управление на процесите – Поемане на отговорност за спазване на срока определен предварително и за контрол на бюджета. Организация на подизпълнителите и процесите на работа. Решаване на възникнали проблеми и приемане на доставки.

Може ли да ми бъде направен дизайн само на едно помещение или само на една кухненска мебелировка?

Да, но Ви препоръчваме цялостно оформяне на помещенията, дори и само на идеен проект.

Може ли да ползвам мои маистори?

Да, но ако сме поели Управление на процесите , няма как да поемем пълната отговорност за качеството на проекта и за сроковете на изпълнение, затова препоръчваме да ползвате опцията Авторски надзор.