Интериорен дизайн

Smart Art Studio – изкуството да създаваш функционални пространства със стил и усет, вдъхвайки им нужната енергия за живот!

Интериорният дизайн е съвкупност от множество малки стъпки и фини детайли, обединени в отделни, специфични процеси, благодарение на които се достига до уникални крайни резултати. Създадените пространства носят в себе си както персоналната енергия на всеки един клиент, така и ключови елементи от най-новите трендове в сферата на интериорния дизайн.

Всеки член на екипа, работещ в нашето студио, вярва, че красотата и функционалността на всяко пространство се крият в изчистените линии, висококачествените материали и нотките елегантност, умело закодирани в малките детайли.

Тенденциите в интериорния дизайн се изменят бързо и динамично и с лекота успяват да изместят традиционните стилове. Smart Art Studio Ви дава възможност да създавате и променяте визията на Вашия дом, офис, кабинет без да се налага да спазвате граници! Идеите на клиентите ни са онова, което ни вдъхновява и стимулира да покоряваме върхове, а дългогодишния ни опит, познанията и постоянното усъвършенстване са онези качества, благодарение на които реализираме проекти с ненадминато качество, носещи в себе си комбинацията от функционалност, красота и неповторимост.

Интериорът е онази съвкупност от малки детайли, от чието изпълнение зависи усещането за уют, уединение и комфорт във всяко едно пространство. Стремежът на всеки от нас е да създаде атмосфера у дома или на работното си място, която да го зарежда положително и едновременно с това да носи в себе си както елементите на собствения му мироглед, така и нотките на последните тенденции, наситени с премерен лукс и стил. Не правете компромис!

Всеки би желал да види своя мечтан дом, а ние можем да ви го покажем преди да сте си го представили… Предлагаме едни от най-бързите и иновативни начини за визуализация на вашите идеи.

УСЛУГИ:

 • Точно измерване на пространствата
 • Анализ на средата – разпределение на помещенията и евентуални промени на съществуващите такива
 • 2D функционално разпределение
 • 3D обемно планово разпределение (без текстури и цветове)
 • Подбор на материали, цветове и стилистика
 • 3D реалистична визуализация – изображения, видео или VR
 • До 2 корекции, ако е необходимо
 • Работна документация (планове, спецификации на оборудване и обзавеждане, чертежи и др.)
 • Ценообразуване спрямо одобреното от клиента
 • Авторски надзор
 • Управление на процесите
 • Цялостно изпълнение

Често задавани въпроси

Какво е нужно за стартиране на проект?

Най-важното е да сте наясно каква сума сте готови да отделите спрямо мащаба на проекта. Трябва да имате реалистична представа колко време би отнела цялата процедура от преговорите на масата до финализирането на проекта.

Колко време отнема изготвяне на идеен проект с визуализация?

Приблизително един месец в зависимост сложността на проекта.

Какво представлява авторски надзор и управление на процесите?

Авторски надзор – Качествен контрол на изпълнението, което НЕ обхваща  доставки на материали, срокове, плащания и каквито и да било отговорности освен подаване на информация към възложителя за качеството на протичащите процеси

Управление на процесите – Поемане на отговорност за спазване на срока определен предварително и за контрол на бюджета. Организация на подизпълнителите и процесите на работа. Решаване на възникнали проблеми и приемане на доставки.

Може ли да ми бъде направен дизайн само на едно помещение или само на една кухненска мебелировка?

Да, но Ви препоръчваме цялостно оформяне на помещенията, дори и само на идеен проект.

Може ли да ползвам мои маистори?

Да, но ако сме поели Управление на процесите , няма как да поемем пълната отговорност за качеството на проекта и за сроковете на изпълнение, затова препоръчваме да ползвате опцията Авторски надзор.